Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Franci története 2.

2010.10.29

2010. 06. 08.-án Franci 1 éves lett. Ez leginkább a mi szívünknek nagy öröm, mivel a kutyák nem ünnepelnek ilyesmit, nem is tudják mi az :-) Bár 2010. 06. 05.-én azért mintha valamit érzett volna ebből, megnyerte a Ráckeve szépe 1. helyet.

A mindennapok viszonylag nyugisabban telnek amióta a kisasszony már annyira nem kölyök, de azért a szétrágott ez meg az, kiásott ez meg az megmaradt.... ;-)

Ezen sorok írásakor Franci már lassan másfél éves lesz, a bundáját szépen leváltotta a tarkáról a normális hovawartosra. Járunk továbbra is a kutyasuliba, igaz most már haladó csoportba.

Voltunk fiatalkutya vizsgán is aminek sajnos az optikai inger része most nem sikerült, de annyira nem bánt a dolog, mert a bíró bácsi nagyon megdicsérte, hogy minden hovinak ilyen fergeteges játékot és viselkedést kellene mutatnia, mint Francinak. Ez pozitív bírálat a nem sikerült kategória mellet. Tavasszal megint megyünk és akkor sikerülni fog :-)

Addig is gyakorolunk, edzünk, sétálunk nagyokat, tanulunk nyomkövetni és minden más érdekes és fárasztó dolgot csinálunk.